Derya Tuna kavga görüntüleri ile ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve 56 yaşındaki oyuncu Derya Tuna'nın, Sarıyer'de Uskumruköy Mahallesi'nde oturduğu sitenin bahçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Tuna, o görüntülerle ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna'nın, Sarıyer'de oturduğu sitenin bahçesinde yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Tuna'nın komşusunu tehdit ve darp ettiği, yaşanan olay sonrasında karakolluk olduğu iddia edildi. Vadisitanbul'da objektiflere yakalanan Tuna, magazin gündeminden günlerdir düşmeyen olayla ilgili konuştu.

Derya Tuna kavga görüntüleri ile ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

'OLAYLA HİÇBİR ALAKAM YOK'

Milliyet'te yer alan habere göre; Tuna, geçtiğimiz günlerde komşusuyla kavga ettiği yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Derya Tuna, "Olayla benim hiçbir alakam yok, orada koşan bir hanımefendiyi bana benzettiler." ifadelerini kullandı.


NELER OLMUŞTU?

26 Ağustos gecesi saat 00.30 sıralarında Uskumruköy Mahallesi'nde bulunan sitenin bahçesinde meydana gelen olayda; İddiaya göre, İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup genç, sitenin bahçesinde sohbet ettikleri sırada yanlarına gelen site sakinlerinden Uğur Şen ve oğlu, bahçeden çıkmaları yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Uğur Şen, oğlu ile birlikte kendilerini rahatsız ettiğini iddia ettiği gençlerle tekme tokat kavga etmeye başladı.

Kavganın büyümesi üzerine toplanan diğer komşular ve site güvenliği kavgayı ayırmaya çalıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma kavga eden tarafları ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Kavgada Uğur Şen'in kolu kırılırken karşı taraftan da bir kişinin burnu kırıldı.

Kavganın ardından iddiaya göre, Uğur Şen'in eşi Zübeyde Şen, Derya Tuna'ya giderek aracı olmasını istedi. Bu sırada Tuna tarafından tehdit edildiğini ve kendisine "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" dediğini iddia ederek şikayetçi oldu.

 

Derya Tuna kavga görüntüleri ile ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi ile ilgili etiketler Derya Tuna İbrahim Tatlıses Sarıyer Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.