Derya Şensoy babası Ferhan Şensoy'a olan özlemini haykırdı

31 Ağustos'ta 70 yaşındayken hayata veda eden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy sosyal medya hesabından babasıyla ilgili yaptığı duygusal paylaşımla herkesi hüzünlendirdi. Derya Şensoy babası Ferhan Şensoy'a olan özlemini haykırdı.

70 yaşındayken tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un Derya Baykal'dan dünyaya gelen kızı Derya Şensoy, Instagram hesabından babasıyla ilgili yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı. Derya Şensoy, babası Ferhan Şensoy'a olan özlemini dile getirdi.


''ÖZLEM DİNMEDİĞİ GİBİ, ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR''

Kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy ile birlikte babaları Ferhan Şensoy'u öpücüklere boğdukları anlara ait bir siyah-beyaz fotoğraf karesini yayınlayan Derya Şensoy paylaşımında 'özlemim dinmiyor, çığ gibi büyüyor' dedi. Derya Şensoy'un babasına olan özlemini dile getirdiği o kareye düştüğü not herkesi duygulandırdı.

Derya Şensoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


''Zaman çok çok çok çabuk geçiyor baba. Özlem dinmediği gibi, çığ gibi büyüyor. Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı, dimdik. Ama hep eksik, kocaman bi boşluk. Bir gün iyi, bir gün kötü. Seni çok seviyorum ❤️''

Derya Şensoy babası Ferhan Şensoy'a olan özlemini haykırdı

 

 

Derya Şensoy babası Ferhan Şensoy'a olan özlemini haykırdı ile ilgili etiketler Derya Şensoy Sosyal Medya ferhan şensoy müjgan ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.