Derya Köroğlu çark etse de gerçeklerden kaçamadı!

Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda söyledikleri nedeniyle sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Tepkilerin ardından sözlerini inkar eden Köroğlu'nun röportajının ses kaydı yayınlandı.

Derya Köroğlu, 16 Ağustos'ta Hatay'da, Tuba Kalçık'la buluşup Günaydın'a özel bir röportaj verdi. O röportaj dün yayınlandı.

Ancak Köroğlu, açıklamalarıyla ilgili sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Instagram hesabında çark ederek "Sözlerim çarpıtıldı" dedi.

EŞİ, KALÇIK'I HEDEF ALDI

Üstelik aynı dakikalarda sanatçının eşi Ayşe Köroğlu da röportajı yapan Tuba Kalçık'ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

Derya Köroğlu çark etse de gerçeklerden kaçamadı!

Halbuki Kalçık, 'Saptırıldı' denen röportajın son dökümünü ilkeli bir davranışla Derya Köroğlu'na gönderip onayını almıştı. Üstelik Köroğlu'nun "Zor durumda kalırım" ricası üzerine bazı bölümler çıkarılmıştı.

İşte Derya Köroğlu'nun röportajdan çıkarılmasını rica ettiği bölüm: 'CHP'ye sitemimiz çok büyük. Atatürk'ün partisi filan değiller artık!'

 

Derya Köroğlu çark etse de gerçeklerden kaçamadı! ile ilgili etiketler derya köroğlu Sabah gunaydin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.