Derya Büyükuncu'nun Erdoğan paylaşımına tepki yağıyor...

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Büyükuncu, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" dedi.

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalanması sonrası zil takıp oynadı! 

Dünya liderleri, spor kulüpleri, muhalefet partileri, pek çok isim ve kurum Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ve eşi için geçmiş olsun paylaşımları yaparken, Büyükuncu'nun bu paylaşımı tepki çekti.

Gündemin önemli maddelerinden biri haline gelen Erdoğan çiftinin Covid-19 test sonucunun pozitif çıkması sonrası telefonuna sarılan Derya Büyükuncu, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı.

#TakunyalıFührer ‘in de #koronavirüs olduğunu öğrendim.

Kendisine acil şifalar dilerim. İnşallah yırtar.
Yoksa başımıza onun gibi heybetli!!, cesur!!, karizmatik!! bir dünya lideri olan!! diktatör bir daha zor gelir.

Allah tuttuğunu Dolar, Euro, altın, gümüş etsin.

Amin!!

SENİN NEREN MİLLİ DERYA?

Spor kamuoyunun 90'lı yıllarda "kendi imkanlarıyla olimpiyatlara katılan Türk yüzücü" olarak tanıdığı ancak gazetelerin "havuzda boğulduk" başlıklarına ilham kaynağı olan Büyükuncu, bu küstah paylaşımıyla tepki çekti.

Üst üste 6 olimpiyata katılan bir isim olan 1976 doğumlu eski yüzücüye Twitter'dan tepki yağdı. Bir kullanıcı, "Senin neren milli Derya?" diye sordu.

Tepkiler sonrası paylaşımını silmesi beklenen Derya Büyükuncu, hızını alamadı ve troll hesaplardan birinden gelen çirkin paylaşımı da RT yaptı.

Derya Büyükuncu'nun Erdoğan paylaşımına tepki yağıyor...

 

TEPKİLERE HAKARETLE KARŞILIK VERDİ

Gelen tepkileri sonra daha da çirkinleşen Büyükuncu, 

"Saray soytarıları “o #helva ‘yı sevdiklerin için yersin inşallah” diyorlar.

Ama bilmiyorlar ki ben en çok diktatörümüzü seviyorum!!
Ne olacAK şimdi?Düşünen yüz

Allah onu başımızdan eksik etmesin.

Amin!!"

şeklindeki paylaşımıyla pes dedirtti.

DERYA BÜYÜKUNCU'NUN MADALYALARI GERİ ALINACAK MI

Skandal sözlerin ardından AK Parti cephesinden ilk tepki Mücahit Birinci'den geldi. AK Parti MKYK Üyesi Birinci, "Bu Derya herifinin elinde ne kadar madalya var ise geri alınmalı. Milli sporcu vasfı da elinden alınmalı" dedi.

Derya Büyükuncu'nun Erdoğan paylaşımına tepki yağıyor... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Derya Büyükuncu Mücahit Birinci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.