Derya Büyükuncu, Acun Ilıcalı'yı dolandırarak kayıplara karışmıştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası yaptığı çirkin paylaşımlarla yeniden gündeme gelen Derya Büyükuncu, 'Survivor' sahtekarlığıyla hatırlanıyor... Yarışmada birinci olursa, kazanacağı büyük ödül olan 500 bin liranın yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını açıklamış, İzleyici de oylarıyla onu birinciliğe taşımıştı. Ancak 500 bini alan Derya, Acun Ilıcalı'yı dolandırarak kayıplara karışmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasına sevinen ve Twitter paylaşımlarıyla tepki çeken eski milli yüzücü Derya Büyükuncu daha önce de sahtekarlık ve dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmişti.

2014 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılan Büyükuncu, kazandığı 500 bin lirayla ortadan kaybolmuştu.

Survivor'da birinci olursa, kazanacağı büyük ödül olan 500 bin liranın yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını açıklayan Derya, izleyici de oylarıyla onu birinciliğe taşımıştı. Ancak 500 bini alınca kayıplara karışması skandalı gündemi meşgul etmişti.

PARALARI NEREDE YEDİ? 

Sabah gazetesinin 25 Nisan 2014 tarihli haberine göre, Büyükuncu'nun ödülü aldıktan sonra sırra kadem basması olay oldu. İşitme engelli çocuklar, tüm uğraşlarına rağmen Derya'ya ulaşamadıklarını açıklamıştı. O dönem ABD'ye yerleştiği iddia edilen Büyükuncu, medyada Acun Ilıcalı peşine düştü haberleriyle yer almış, Acun Medya'ın genel koodinatörü Ebru Atasav "Derya'ya 3 aydır ulaşamıyoruz. Paranın yarısını bağışlayacağı kontratta da yazılı. 1 hafta daha bekleyeceğiz ve bu sürenin sonunda hemen yasal yollara başvuracağız. Engellilerin parasını Derya'ya bırakmayacağız. Dünyanın öteki ucuna da gitse bu parayı ödemek zorunda" demişti.

TAM BİR NANKÖR!

Yıllarca sponsor dilenen eski milli yüzücünün katıldığı uluslararası organizasyonlarda devletin büyük desteğiyle yer aldığı ortaya çıktı.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Erdoğan paylaşımlarının ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden bu yana sağladığı büyük katkılarla, devletimizin verdiği maddi destek ve olanaklarla kariyer yapmış bir eski yüzücünün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı rahatsızlıkla ilgili yaptığı sporcu ahlakına yakışmayan bu paylaşımlarından ötürü Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından hakkında gerekli bütün hukuki işlemler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Derya Büyükuncu, Acun Ilıcalı'yı dolandırarak kayıplara karışmıştı... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Recep Tayyip Erdoğan Derya Büyükuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.