Derya Baykal'ın Ferhan Şensoy paylaşımı görenleri duygulandırdı

Oyuncu Derya Baykal, 1988 yılında nikah masasına oturduğu ve 2004 yılında ise anlaşmalı bir şekilde boşandığı meslektaşı ve iki kızının babası Ferhan Şensoy'un kaybıyla yıkıldı. Baykal, eski eşinin vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Derya Baykal, 4 gün önce kaybettiği eski eşine bir kez daha veda etti. Derya Baykal ile 31 Ağustos günü hayatını kaybeden Ferhan Şensoy'un birlikte sahneledikleri Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu adlı tiyatro oyunundan bir bölümü Instagram sayfasında paylaşan Derya Baykal, gönderinin altına "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy... Ah 🙏 güle güle ustam" notunu düştü. Baykal'ın seslendirdiği türküdeki "Aşkımızın gemisi fındık kabuğu... Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar..." sözleri dikkat çekti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derya Baykal (@deryabaykal)'in paylaştığı bir gönderi

Uzun zamandır İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi gören usta tiyatrocu Ferhan Şensoy 31 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle 70 yaşında vefat eden Şensoy'un acı haberini eski eşi Derya Baykal sosyal medya hesabından duyurdu. Ferhan Şensoy, 3 Eylül'de alkışlar ve gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Şensoy’un naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

 

 

 

 

 

Derya Baykal'ın Ferhan Şensoy paylaşımı görenleri duygulandırdı ile ilgili etiketler Derya Baykal ferhan şensoy Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.