Derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Hadise'nin kalça dansı Instagram'ı salladı

Ünlü popçu Hadise'nin bir konserinden paylaştığı görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Derin yırtmaçlı mini elbisesiyle kalça dansı yaptığı anlarını 14 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''2023'e adım atıyorum'' notuyla yayınlayan Hadise'nin hayranları 'beğen' butonunu çökertti.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 47 yaşındaki şarkıcı Hadise, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

DANS PERFORMANSINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Konserlerindeki dans performansı ve yüksek enerjisiyle her zaman sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Hadise, bir konseri sırasında kalça dansı yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Derin yırtmaç detaylı mini elbisesiyle sahnede kalça dansı yapan Hadise'nin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra eski sahne tarzına geri dönen Hadise mini siyah bir elbise ile sahne aldı. Dansıyla hayranlarını coşturan Hadise yine unutulmaz bir geceye imza attı.

SAATLER İÇİNDE BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Kalça dansı yaptığı anları Instagram'dan yayınlayan Hadise'ye övgüler yağdı. Ünlü şarkıcının dans ettiği anlara ait görüntüler saatler içinde 250 bine yakın kişi tarafından beğenildi ve binlerce kişi tarafından da izlendi.

 

Derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Hadise'nin kalça dansı Instagram'ı salladı ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.