Dilmen'in bombaladığı saatlerde Derin Futbol

Rıdvan Dilmen'in gündemi değiştiren açıklamalar yaptığı saatlerde Derin Futbol'da eğlenceli anlar yaşandı. Ahmet Çakar'ın "Ortam kaos ise sen sakin kal" felsefesini benimseyen Derin Futbol ekibi, spor medyasını Çukur dizisinden bir sahneyle andı. Dilmen'in ağır sözlerle hedef aldığı Rasim Ozan Kütahyalı da programda rahat tavırları ile dikkat çekti

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Türk spor medyası tiye alındı. Rıdvan Dilmen'in spor medyasında ortalığı karıştıran açıklamalar yaptığı sıralarda canlı yayında olan Derin Futbol ekibi, Show TV'nin Çukur dizisinden silahların çekildiği bir sahne paylaşarak, spor medyasında herkesin birbirini vurduğunu ima etti.

Dilmen'in bombaladığı saatlerde Derin Futbol

Yıllardır spor dışında her şeyin konuşulduğu programın moderatörü Ertem Şener'in "Yalnızca biz futbol konuşuyoruz" vurgusu da dikkat çekti.

Programda, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, aynı dakikalarda NTV'de ağır ithamlara maruz kalmasına rağmen rahat tavırlar sergilemesi de dikkat çekti. 

 

 

Dilmen'in bombaladığı saatlerde Derin Futbol ile ilgili etiketler Beyaz TV Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar derin futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.