Dereye uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde köprü üzerinde kontrolden çıkarak dereye uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde köprü üzerinde kontrolden çıkarak dereye uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Çerkezköy İlçesi'nin Hallaçlı Köprüsü'nde meydana geldi. Sadettin Özkan, yönetimindeki 06 FG 0424 plakalı otomobili ile seyir halindeyken Hallaçlı Köprü üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil köprü üzerinden dereye uçtu. Yakınları Özkan'dan haber alamayınca aramaya çıktı. Bugün öğleden sonra aracın dereye uçtuğunu gören yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Otomobil çekici yardımıyla dereden çıkarılırken, jandarma ve sağlık ekipleri Özkan'ın otomobil içinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen Özkan'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Sadettin Özkan'ın cesedi, İstanbul Çatalca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dereye uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti ile ilgili etiketler kaza dere
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.