Deren Talu ilk dizisi için el sıkıştı! Şükrü Özyıldız ile birlikte...

Sunucu Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, dizi setlerine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 23 yaşındaki genç isim, bir diziyle el sıkıştı. Talu iddialara göre, ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile aynı dizide rol alacak.

Defne Samyeli'nin büyük kızı, Amerika'da aldığı oyunculuk dersinin yanı sıra Türkiye'ye döndükten sonra usta tiyatrocu Derya Alabora ile çalışmıştı.

Deren Talu ilk dizisi için el sıkıştı! Şükrü Özyıldız ile birlikte...

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ İLE BİRLİKTE ROL ALACAK

İşletmeci Baran Tınaz ile sürpriz bir aşka yelken açan Deren Talu, ilk dizi deneyimi için el sıkıştı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Deren Talu, Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer alacağı, ATV'de ekrana gelecek 'Akıncı' dizisiyle anlaşma sağladı.

Deren Talu ilk dizisi için el sıkıştı! Şükrü Özyıldız ile birlikte... - Resim : 2

Annesi Defne Samyeli'den de tam destek alan genç güzel, ilk dizi tecrübesini yaşayacak. Deren, daha önce Yurdaer Okur'la 'Son Kale Hacıbey' adlı uluslararası ortaklı filmde rol almıştı. Tolga Tekin'in de kadrosunda yer alacağı 'Akıncı' dizisinin kadın başrol oyuncusu henüz belli olmadı.

 

 

Deren Talu ilk dizisi için el sıkıştı! Şükrü Özyıldız ile birlikte... ile ilgili etiketler Deren Talu dizi şükrü özyıldız Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.