Deren Talu: Gitme lütfen sevgilim! Kameraları görünce panik oldu...

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, işletmeci sevgilisi Baran Tınaz ile Emirgan'da bir kafede görüntülendi. Tınaz kameraları görünce panik olup masadan kalkmak istedi ancak sevgilisi Talu, ''Lütfen gitme sevgilim'' dedi. Tınaz ise sevgilisinin bu ricasını kırmadı.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile 1.5 aydır aşk yaşadığı Baran Tınaz önceki gün Emirgan’daki bir kafede görüntülendi. Baran Tınaz fotoğraflarının çekildiğini fark edince hızla masadan kalkmak istedi.

Deren Talu: Gitme lütfen sevgilim! Kameraları görünce panik oldu...

SEVGİLİSİNİ KIRMADI

Ancak sevgilisi “Gitme lütfen sevgilim, otur” diyerek kendisini engelledi, yanında kalmasını istedi. Objektiflere alışık olmadığı için sıkıntı yaşayan Baran Tınaz da, Deren Talu’nun ricasını kırmadı.

Deren Talu: Gitme lütfen sevgilim! Kameraları görünce panik oldu... - Resim : 2

Deren Talu: Gitme lütfen sevgilim! Kameraları görünce panik oldu... ile ilgili etiketler Deren Talu Defne Samyeli Beren Tınaz emirgan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.