Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 1-0 geriye düşmesine karşın 2-1 kazandı ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Vavacars Fatih Karagümrük ile İstanbulspor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi konuk takım 2-1 kazandı.

İstanbulspor'a galibiyeti getiren golleri 69. dakikada Eduard Rroca ve 74'te Jetmir Topalli kaydetti. Karagümrük'ün tek golü ise 37. dakikada Mbaye Diagne'den geldi.

Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor

KARAGÜMRÜK, KADIKÖY DEPLASMANINA

Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük'ün 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi ve 6 puanda kaldı. İstanbulspor ise seriyi 4 maça çıkardı ve 8 puana yükseldi.

Ligin 9. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İstanbulspor ise MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

 

Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor ile ilgili etiketler Süper Lig fatih karagümrük İstanbulspor 8.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.