Derbide rakamlara göre beraberlik ağır basıyor

Pazar günü tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dakika dakika analizi yapıldı.

Pazar günü tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dakika dakika analizi yapıldı. İki takımın ligde attıkları gol dakikalarına bakıldığında 16-30 arası dikkatleri çekiyor. Diğer etmenler de dikkate alındığında sonuç olarak beraberlik ağır basıyor.
Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili dikkat çekici bir analiz yapıldı. İşte Takvim'de yer alan habere göre dev derbinin dakika dakika gol raporu:

Derbide rakamlara göre beraberlik ağır basıyor

EN ÇOK GOL 16-30 ARASINDA ATILIYOR

Galatasaray ligde attığı 36 golün 11'ini yani yaklaşık yüzde 30'unu 16-30 arasında buldu. Bu 15 dakikalık bölüm Fenerbahçe'nin de en çok gol bulduğu 4 periyottan biri oldu. Kanarya 16-30 arasında rakip ağları 7 kez havalandırdı.

Yenilen gol dakikalarına bakıldığında ise Galatasaray adına ikinci yarının ikinci 15 dakikalık bölümü dikkat çekiyor. Bu periyotta büyük sıkıntı yaşayan Sarı-kırmızılılar tam 6 gol yedi. Fenerbahçe'nin ise maçlara kötü başladığı görülüyor. Kanarya ilk 15 dakikalık bölümde kalesinde 5 gol gördü. Son 4 maçta 5 gol bulan Adem Büyük kariyerinin en formda dönemlerinden birisinde.

Fenerbahçe'nin en çok gol yediği dakika aralığı 1-15 arası. Aslan ise kalesinde en çok golü 61-75 arasında gördü.

RAKAMLARA GÖRE BERABERLİK AĞIR BASIYOR

İki takımın 22 haftalık lig istatistiklerinin birbirine çok yakın olması dikkat çekiyor. Şampiyonluk yarışında birçok kilidi çözecek olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi iki takımın lig istatistikleri de mercek altına alındı. Ezeli rakiplerin rakamlarının birbirine yakınlığı dikkat çekti. Kanarya'nın 10 parametrenin 5'inde, Cimbom'un ise 4'ünde rakibine üstünlük kurdu. 1 parametrede ise eşitlik bulunuyor.

 

Derbide rakamlara göre beraberlik ağır basıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Ersun Yanal Fatih Terim Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.