Derbide Arsenal'den muhteşem geri dönüş!

İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçında Arsenal, Kuzey Londra derbisinde Tottenham Hotspur'u 4-2 yendi, rakibiyle puanları eşitledi.

Londra derbisi nefes kesti; Arsenal, ezeli rakibi Tottenham Hotspur'u 4-2 yendi.

9. dakikada Vertonghen'in cezasahası içinde topa müdahelesini hakem penaltı olarak değerlendirdi; bir dakika sonra beyaz noktaya geçen Aubameyang affetmedi ve Arsenal'i 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından Arsenal üst üste net fırsatlardan yararlanamazken; 30. dakikada Tottenham Hotspur skoru eşitledi. Eriksen'in harika ortasını yakın direkte kafayla ağlarla buluşturan Dier skoru 1-1 yaptı.

33. dakikada Son cezasahası içinde Holding'in müdahelesinde yerde kaldı. Hakem Mike Dean, ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına geçen Kane, Aubameyang'a nazire yaparcasına klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Tottenham'ı 2-1 öne geçirdi.

İlk yarıyı Tottenham 2-1 önde tamamlarken; ikinci yarı Arsenal baskısını iyice artırdı. Gole ise 56. dakikada ulaştı. Ramsey'in sağdan cezayayı içine gönderdiği topa Aubameyang gelişine klas vurdu ve sezonun en iyi golüne aday bir golle skoru 2-2'ye getirdi.

74. dakikada sahneye bu kez sonradan oyuna giren Lacazette çıktı. Fransız oyuncu ani gelişen Arsenal atağında cezasahası ön çizgisi yakınında vuruşunu yaptı, Dier'e çarpıp kaleciyi yanıltan top sol direğin yanından ağlarla buluştu ve Arsenal 3-2 öne geçti.

77. dakikada bu kez Torreira'nın golü geldi. Aubameyang'in gönderdiği topla cezasahası sağ içinde buluşan Torreira, çaprazdan vuruşunu yaptı ve kaleci Lloris'i mağlup ederek Arsenal'i 4-2 öne geçirdi.

85. dakikada Vertognhen 2. sarı karttan oyun dışı kalırken; Arsenal de sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Üst üste 11. maçını da kaybetmeyen Arsenal bu galibiyetle puanını 30 yaptı ve Tottenham'la puanları eşitledi. Topçular, averajla da rakibinin önüne geçti ve 4. sıraya yükseldi.

Derbide Arsenal'den muhteşem geri dönüş! ile ilgili etiketler Arsenal Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.