Derbi öncesi korku salan istatistik!

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis'in derbilerdeki bu istatistiği dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar'ın golcüsü Gomis'in ise derbi istatistikleri ise rakibe adeta korku salacak türden.

Marsilya ve Lyon formasıyla Fransa’da 31 derbiye çıkan Bafetimbi Gomis, tam 16 gole imzasını attı. Yıldız futbolcu şimdi de Kanarya’yı gözüne kestirdi..

Ligde 9 maçta attığı 9 golle lider Galatasaray'ın başarısında büyük bir rol oynayan Bafetimbi Gomis hiç kuşkusuz Fenerbahçe önünde de takımın en önemli kozu olacak.

Fransız yıldız sadece bu sezonki mükemmel performansıyla değil, kariyerindeki derbi istatistikleri ile de Sarı-Kırmızılılar'a güven veriyor. Çünkü Gomis, ezeli rakipleri çok seviyor!

DERBİLERDE ADETA COŞUYOR

Fransa'da kariyeri boyunca 31 derbiye çıkan tecrübeli yıldız tam 16 kez ağları sarsarak müthiş bir istatistiğe imza attı. Gomis bu rakamlarla, derbi maçları çok daha farklı oynadığını gözler önüne serdi.

MAÇ BAŞINA 0.5 ORTALAMA

Lyon formasıyla Marsilya'ya 10 maçta 8 gol, St. Etienne'e ise 10 maçta 3 gol atan Gomis, PSG önünde ise 9 derbide 4 kez ağları sarstı. Fransız forvet, Marsilya formasıyla ise 2 derbide1 gol atmayı başardı. (Fotomaç)

Derbi öncesi korku salan istatistik! ile ilgili etiketler Galatasaray Derbi gol gomis istatistik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.