Derbi öncesi flaş Talisca kararı!

Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosu şekillenirken, Beşiktaş-Galatasaray maçı Tite’nin ekibi tarafından izlenecek ve Talisca'nın performansı değerlendirilecek.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Brezilya Milli Takımı’nın takibinde olmaya devam ediyor. Sambacıların son aday kadrosunda yer alan Talisca, bir kez daha Tite ve teknik heyetin çalışmalarında bulunuyor.

Brezilya Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde teknik direktör Tite’nin nisan ayı programı duyuruldu. Buna göre, Talisca’nın da forma giymesi muhtemel, 29 Nisan’daki Galatasaray-Beşiktaş maçında Tite’nin yardımcıları hazır bulunacak.

 
Tite’nin Avrupa ve Güney Amerika’da yardımcılarını göndereceği maçlar listesinde Türkiye’den sadece Beşiktaş-Galatasaray derbisinin olması dikkat çekiyor. 

Giuliano’nun Fenerbahçe formasıyla çıkacağı herhangi bir maç içinse bir hamle bulunmuyor. Tite, son aday kadroda da Giuliano’ya yer vermemişti.

Talisca’yı bir kez daha izleyecek Brezilyalı yetkililer, Giuliano’yu ise izlemeyecek.

Derbi öncesi flaş Talisca kararı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.