Depresyon hırkasına rekor fiyat!

Nirvana'nın dünyaca ünlü solisti Kurt Cobain'in üzerinde sigara yanığı bulunan, yıkanmamış depresyon hırkası, 334 bin dolara açık artırmada satıldı.

New York'taki Hard Rock Cafe'de yapılan açık artırmada Nirvana'nın dünyaca ünlü Kurt Cobain'in zeytin yeşili, üzerinde sigara yanığı bulunan ve yıkanmamış depresyon hırkası 334 bin dolara satıldı.

Depresyon hırkasına rekor fiyat!

Açık artırmada Cobain'in bir gitarı da yer aldı. Müzayede Evi bunun bu bir giysiye verilen en yüksek fiyat olduğunu belirtti.

İNTİHARINDAN 5 AY ÖNCE GİYMİŞTİ

Cobain'in "M" Beden ölçüsündeki akrilik, tiftik ve likra karışımı bir yünden oluşan hırkayı 1993 yılında yani intiharından beş ay önce MTV Unplugged programında giydiği belirtildi. Hırkanın daha önceki sahibi olan Garrett Kletjian, hırkayı 2015'te bir açık artırmada 137 bin 500 dolara almıştı.

Depresyon hırkasına rekor fiyat! - Resim : 2

Cobain'i bir gitarı da açık artırmada 340 bin dolara alıcı buldu. Turkuaz rengi Fender Mustang, solak olan Cobain için 1993'te özel olarak üretilmişti. Gitarla birlikte Cobain'in eşi Courtney Love'ın elle yazdığı ve enstrümanın müzisyenin en sevdiği gitarı olduğunu belirten bir de mektup bulunuyordu.

Depresyon hırkasına rekor fiyat! ile ilgili etiketler MTV New York Kurt Cobain hırka nirvana gitar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.