Depremzedelerle dalga geçen Selman Altunbaş isimli şahıs gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler birçok kente yıkım getirdi. Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen ve ses kaydını yayınlayan Selman Altunbaş isimli şahıs gözaltına alındı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem ve akabinde 7.6 büyüklüğündeki deprem birçok kenti yıktı geçti. 10 ilde etkisini gösteren depremler sonucunda Şu ana kadar 1762 vatandaşımız hayatını 12 bin 68 yaralı var. 5 bin 606 bina yıkıldı. Enkaz altında kalan yüzlerce vatandaşı kurtarma çalışmaları sürerken 'bu kadar da olmaz' dedirten utanç verici bir olay yaşandı.

ENKAZ ALTINDAKİLERLE DALGA GEÇTİLER

Bir Discord grubundaki kendini bilmez kişilerin, enkaz altında kalan vatandaşları arayarak, 'seni kurtarmaya geliyoruz' diye oyalayıp dalga geçtiği ve kendi aralarında gülüp eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.

Kendilerini AFAD kurtarma ekibinden biri olarak tanıtan ve yardım bekleyen vatandaşların bağırmalarını isteyen ahlaksızların o sırada gülmeleri de dikkat çekti.

'TUTUKLAYIN BU TERBİYESİZLERİ' 

Skandal ses kaydını sosyal medyada dinleyen vatandaşlar, duruma "İnsanlık dışı bir hareket", "Tutuklayın bu terbiyesizleri" diyerek tepki gösterdi.

GÖZALTINA ALINDI

Enkaz altındaki depremzedeleri arayıp dalga geçen ve ses kaydını yayınlayan Selman Altunbaş isimli şahıs gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDIĞI İDDİA EDİLDİ! 

Depremzedelerle dalga geçen Selman Altunbaş isimli şahıs gözaltına alındı ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.