Depremzededen Kılıçdaroğlu'na çadır tepkisi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu salı günü partisinin Meclis grup toplantısında iki gün kaldığı deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı bile görmediğini söylemişti. Yalanı basın toplantısı yaptığı üzerinde Türk Kızılay'ı yazan çadıra girerken çekilen görüntüsü ile yalanlanan Kılıçdaroğlu'na depremzedelerden de tepki geldi. Depremde 3 evi yıkılan bir depremzede CHP liderine, ""İnkar etmesinler veriyor. Yalan söylüyorlar inanmayın. Devlet her şeyi veriyor." sözleri ile tepki gösterdi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Elazığ ve Malatya'ya giderek 2 gün bölgede kalmış ve incelemelerde bulunmuştu. 

Deprem bölgesindeki incelemelerine ilişkin salı günü TBMM CHP Grup Toplantısı'nda milletvekillerine bilgi veren Kılıçdaroğlu, 2 gün kaldığı deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı görmediğini ileri sürmüştü. 

Bu iddiası bizzat kendisinin basın toplantısı yapmak için girdiği Kızılay logolu çadırla yalanlanan CHP liderine depremzedelerden de tepki geldi. 

6.8'lik depremde kendise ait 3 evin hasar gördüğünü anlatan depremzede "Burada oturuyordum.. Benim damadın anası oturuyordu. Dilek sitesi yıkıldı. Şimdi çadıra gelmişler. Benim de evlerim yıkıldı. Benim 3 evim gitti. Hepsi de gitse hiç umrumda değil. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah bizi vatansız, devletsiz etmesin. Rabbim bizden daha düşük olanlara yardım etsin. Ağlamak yok devlet her şeyi ile yanımızda. İstiyorsan çadır burda, her şey var. Devlet bize çadır verdi, soba verdi, sünger verdi. Burada iki aile yaşıyoruz. Erkekler bir çadırda kalıyor. Altı kişiyiz. Ama yok vermiyor diyorlar. Veriyor veriyor. İnkar etmesinler veriyor. Yalan söylüyorlar inanmayın. Devlet her şeyi veriyor. Tabakta döner geliyor, biz burada yemek yapmıyoruz devlet her şeyi veriyor." dedi.

Tek eksiklerinin elektrik ve lavabo olduğunu vurgulayan depremzede bunun giderilmesini beklediklerini söyledi. 

Depremzededen Kılıçdaroğlu'na çadır tepkisi... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kızılay deprem Türk Kızılayı devlet kızılay çadırı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.