Depreme asansörde yakalanmış! Cansız bedeni bulundu

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Zaman zaman güzel haberlerin geldiği enkaz bölgesinden acı haberler de geliyor. Bölgede devam eden çalışmalarda yıkılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'nın asansöründe bir kadın cesedi bulundu. 40 yaşlarındaki kadının, depreme asansörde yakalandığı tahmin ediliyor.

İzmir Seferihisar açıklarında önceki gün meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 8 katlı Rıza Bey Apartmanı yıkıldı.

CESEDİ ASANSÖRDE BULUNDU

Apartmanın enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında, bir vatandaşın daha cansız bedenine ulaşıldı. Binanın asansöründe bulunan 40 yaşlarındaki kadına ait cansız beden, ekiplerin çalışması sonucu çıkarıldı.

Depreme, asansörde yakalandığı üzerinde durulan kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Depreme asansörde yakalanmış! Cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler İzmir deprem Seferihisar arama kurtarma çalışmaları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.