Deprem sonrası Oğuzhan Uğur arka arkaya paylaştı: “Kafayı yiyeceğim artık...”

Kahramanmaraş depreminin yankıları devam ederken, ünlü isimlerden de destek mesajları peş peşe gelmeye başladı. Oyuncu, şarkıcı ve sunucu olarak tanınan Oğuzhan Uğur, yaşananlar sonrası çok sayıda paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin etkisi 10 ili sardı. Doğrudan etkilediği vatandaş sayısının 13,5 milyon olduğunu açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un ardından gözlerin döndüğü deprem bölgelerindeki yaşanan gelişmeler de an ve an tüm Türkiye’de yakından takip edilir hale geldi. Ünlüler dünyası da deprem nedeniyle ortaya çıkan acı tablonun yakından takipçisi olmaya başladı.

Melisa Aslı Pamuk’un teyzesinin ve ananesinin deprem bölgesinde bulunan bir binada mahsur kaldığının öğrenilmesinin ardından pek çok ünlü ismin de gündeminde deprem vardı. Son iki gündür deprem paylaşımları gerçekleştiren ünlü isimler, deprem bölgesindeki yardım çağrılarının duyulabilmesi için takipçi kitlerini devreye soktu. O isimlerden biri olan oyuncu, şarkıcı ve sunucu olarak tanınan Oğuzhan Uğur’dan paylaşımlar ise peş peşe geldi.

OĞUZHAN UĞUR’DAN DEPREM PAYLAŞIMI GELDİ

Depremin ilk anından bu yana yaşananları yakından takip eden ünlü isimlerden biri olan Oğuzhan Uğur, an ve an takipçileriyle endişelerini paylaşmasıyla da dikkat çekti. Deprem bölgesinden gelen yardım çağrılarını da daha geniş kitlelere ulaştırmak için paylaşan Oğuzhan Uğur, yaşananlara tepki gösteren mesajlar verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bölge halkına dua etmeyi de ihmal etmeyen Oğuzhan Uğur, yaşanılanlardan etkilendiğini pek çok paylaşımında da belli etti. Oğuzhan Uğur’un bir paylaşımında ise, “Ağlaya zırlaya RT yapıyorum. Halen inanamıyorum. Allah bölgedekilerin yardımcısı olsun. Başka bir şey söylemeye gerek yok… Kahroluyorum” şeklindeki ifadeler yer aldı.

OĞUZHAN UĞUR, YAŞANANLARA İSYAN ETTİ

Deprem sonrası Oğuzhan Uğur arka arkaya paylaştı: “Kafayı yiyeceğim artık...”

Sonrasında Prof. Dr. Naci Görür’ün “Arkadaşlar, deprem bölgesinde iseniz evi terkedin. Artçı depremler büyük olacaktır, hasarlı evleriniz yıkılabilir. Geçmiş olsun. Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa dilerim” uyarısını paylaşan Oğuzhan Uğur, yaptığı paylaşımın üzerine not düşerek, yaşananlara isyan etti. Oğuzhan Uğur, paylaşımın üzerine düştüğü not da ise şu ifadeleri kullandı:

“Abi neler paylaşıyorum!!!! Kafayı yiyeceğim artık!!!! İlk değil, ikinci değil! Nasıl olur abi!? Yıl olmuş 2023! Nasıl ‘göçük altında insanlar var!’ yazabiliriz?! Yeterince yazmadık mı geçmişte!? Aklım fikrim almıyor abi, almıyor!”

Deprem sonrası Oğuzhan Uğur arka arkaya paylaştı: “Kafayı yiyeceğim artık...” ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Sosyal Medya Twitter deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.