Deprem bölgesine yardım götürmek isteyenlere Haluk Levent'ten önemli çağrı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile birlikte deprem bölgelerine yardım götüren Haluk Levent, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.

AHBAP Derneği arama kurtarma ekibi ile birlikte Hatay'a giden Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Levent, son olarak kendisinin de bölgeye gittiğini duyurarak ayrıca, sosyal medya kullanıcılarını yardım çalışmaları hakkında uyardı.

Levent saatler önce yaptığı bir paylaşımında, ''Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden “şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım” gibi twitler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra'' dedi.

Kendisinin de bölgeye gittiğini söyleyen Levent, sosyal medya kullanıcılarına yardım çalışmaları hakkında uyarıda bulundu. Levent yaptığı yeni paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

''Şu anda insanlar can çekişiyor.
Arama kurtarma faaliyetleri çok yoğun.
Artık sokak jargonu ile konuşacağım.

Allah’ını kitabını Muhammedini seven varsa lütfen lütfen Valilik ve Afad onayı almadan kamyonlara eşya yüklemeyin yollamayın!
Buralar felaket:(
Lütfen🙏''

Deprem bölgesine yardım götürmek isteyenlere Haluk Levent'ten önemli çağrı - Resim : 2

Deprem bölgesine yardım götürmek isteyenlere Haluk Levent'ten önemli çağrı ile ilgili etiketler Haluk Levent deprem Hatay Kahramanmaraş Sosyal Medya AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.