Deprem anında evladını böyle korudu

İzmir’de meydana gelen deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürerken deprem anına ait görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Buca ilçesinde ortaya çıkan görüntülerde depreme uykuda yakalanan küçük bir çocuğun annesi tarafından korunduğu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir’de 6.6 şiddetinde meydana gelen depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Buca ilçesinde deprem sırasında bir annenin çocuğunu korumaya çalıştığı görülürken, depremin şiddetini gözler önüne seren anlar evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Deprem anında evladını böyle korudu

ANNE, EVLADINI BÖYLE KORUDU

Deprem anında odaya giren anne, hemen çocuğunun üzerine kapanarak korumaya alıyor. Çorumlu olduğu öğrenilen anne ve çocuğun, görüntülerde yaşadığı şok yüzlerine yansıyor. Beşik gibi sallanan evde çocuğuna sımsıkı sarılan anne, “Gel hiç birşey yok. Tamam kuzum. Tamam” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. 

Deprem anında evladını böyle korudu ile ilgili etiketler İzmir deprem Buca deprem anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.