Depeche Mode’un klavyecisi ünlü müzisyen Andy Fletcher hayatını kaybetti

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan İngiliz elektronik müzik grubu Depeche Mode'un kurucularından ve grupta keyboard çalan Andy Fletcher 60 yaşında hayatını kaybetti. Andy Fletcher'in ölümü, Depeche Mode’un sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile duyuruldu. Ünlü müzisyenin ani vefatı sevenlerini üzdü.

Tam adı Andrew John Leonard Fletcher olan evli ve iki çocuklu İngiliz müzisyen 26 Mayıs'ta hayata veda etti. Konu ile ilgili Andy Fletcher'in üyesi olduğu Depeche Mode grubunun sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Grup tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, Fletcher’i kaybetmekten duyulan derin üzüntü ifade edilirken, müzisyenin ölüm nedeni açıklanmadı.

Depeche Mode’un klavyecisi ünlü müzisyen Andy Fletcher hayatını kaybetti


Açıklamada şu ifadeler yer aldı “Sevgili dostumuz, ailemizden biri ve grup üyemiz Fletcher’in zamansız ölümü karşısında şoke olduk ve büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Fletch’in altın gibi bir kalbi vardı. Desteğe, güzel sohbete, iyi bir kahkahaya veya soğuk bir bira içmeye ihtiyacınız olduğu her an oradaydı.”

New Wave akımının öncülerinden olan İngiliz grup, 1980’de Fletcher’in yanı sıra Dave Gahan, Martin Gore and Vince Clarke tarafından kuruldu. 40 yıldan fazla grupla birlikte olan Fletcher, grubun 1981’deki ilk albümü "Speak & Spell"den 2017'deki "Spirit"e kadar 14 albümünde yer aldı. “Personal Jesus” ve “Enjoy the Silence” gibi hit parçaları olan grup, dünya genelinde 100 milyondan fazla albüm sattı.

Depeche Mode’un klavyecisi ünlü müzisyen Andy Fletcher hayatını kaybetti - Resim : 2

Depeche Mode’un klavyecisi ünlü müzisyen Andy Fletcher hayatını kaybetti - Resim : 3

 

 

Depeche Mode’un klavyecisi ünlü müzisyen Andy Fletcher hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Andy Fletcher Depeche Mode
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.