Denizlispor yine karıştı!

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir beraberliğiyle düşme hattında yeniden son sıraya gerileyen Yukatel Denizlispor'da kulüpteki mali sıkıntı yüzünden sular durulmuyor. Lopes, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmesini feshederken, Kolombiyalı yıldız Hugo Rodallega da tesiste kavga çıkardı. 

Süper Lig'in son sırasına geri dönen Denizlispor'da kısa süren bahar havası da yerini yeniden fırtınalara bıraktı... Yeni teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde iç sahada son 4 maçta 8 puan toplayan Yeşil-Siyahlı kulüpte futbolculara verilen sözler tutulmadı.

İlk yarıda maddi sorunlar nedeniyle Aissati, Subotic, Bergdich ve Varela gibi yabancılarını kaybeden Denizli'de, Fenerbahçe maçı öncesinde Portekizli sağ bek Migul Lopes, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmesini feshederken, takımın en golcüsü Hugo Rodallega da tesiste tartışma çıkardı. 

Sezonun ilk yarısında takımın 1 numaralı file bekçisi olmasına rağmen ikinci yarıda hiç forma giymeyen Rumen kaleci Costel Pantilimon'un parasını almadan maça çıkmamakta direttiği belirtilirken, Cenk Gönen'in de güçlükle maça çıkmaya ikna edildiği iddia edildi.

Takımın 6 Mart'taki Yeni Malatyaspor galibiyetinin primlerini halen alamadığı, 5 Nisan'da deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi bu nedenle yeni bir krizin patlak verme ihtimalinin kapıda olduğu öğrenildi. (DHA)

Denizlispor yine karıştı! ile ilgili etiketler Denizlispor Hugo Rodallega
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.