Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti

Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Denizlispor, 16'da geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak altın değerinde bir 3 puan elde etti. Kümede kalma savaşı veren Ege temsilcisi evinde oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazanıp 10 puan toplayarak umutlanırken, Malatya 9 maçtır galibiyete hasret...

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Denizlispor, 29. haftada Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan ve Arda Kardeşler'in yönettiği maçta geriye düşen Yeşil-Siyahlılar, maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Denizli'ye 8 maçlık galibiyet hasretiyle gelen Malatya ekibi, 16. dakikada İskoç orta saha oyuncusu Steven Mullen'in golüyle 0-1 öne geçti. Horozlar'ın golcüsü Hugo Rodallega 31'de skoru 1-1'e getirdi. Denizli'nin yerel yıldız Recep Niyaz 44'te takımını öne geçirdi ve Ege temsilcisi soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Konuk ekip 77'de Benjamin Tetteh'le skoru 2-2'ye getirdi. Bitime kısa süre kala yakalanan Hakan Kutlu'nun takımı moral bozmadı ve sadece 3 dakika sonra Hadi Sacko'nun golüyle yeniden öne geçti. Galibiyet golünde pası veren Rodallega bu sezon 26 maçta 10 gol, 3 asistlik bir katkı sağladı.

Süper Lig'deki son 3 maçın 2'sini kazanan Denizlispor puanını 24'e yükseltti. Alt sıralarda derin bir nefes çeken Horozlar 30. haftada Gaziantep FK'ya konuk olacak. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan ve 31 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise haftayı bay geçecek.

Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti

LİGE TUTUNMA ŞANSINI YAKALADIK

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın basın toplantısında şunları söyledi: “Bizim için çok çok önemli bir maçtı. Malatyaspor’da uzun zamandır kazanamıyordu. Bugün kazanacağımız 3 puan ve deplasmandan alabileceğimiz puanlar lige tutunma şansını yakalatacaktı. Oyunun başında geriye düşmemize rağmen oyuncularım bugün hem oyun disiplininden kopmadılar hem de oyunu bırakmadılar. 2-1 öne geçtik. Öne geçtikten sonra rakibimiz 2-2’yi yakaladı. Buna rağmen bir geri dönüş yaptık. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü bundan önceki geriye düştüğümüz maçlarda oyunu bırakan, inancını yitiren bir takım vardı ama oyun olarak son 7 haftadır üzerine koyarak gidiyoruz. Geri düştüğümüz maçlarda geri çevirmekte zorlanıyorduk. Bugün bunu da kazanmış olduk.”  

Denizlispor, Yeni Malatyaspor engelini 3-2'yle geçti ile ilgili etiketler Denizlispor Yeni Malatyaspor Hugo Rodallega Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.