Denizlispor Sivasspor'dan son dakikada 1 puan aldı!

Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Denizlispor mücadele etti. Bol gollü karşılaşmada ev sahibi ekip son dakikaya kadar maçı 2-1 önde götürdü. 90+3'te golü kaydeden Denizlispor son dakikada beraberliği yakaladı.

Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor evinde Denizlispor'u ağırladı. toplamda 4 gol çıkan karşılaşmadan iki taraf da birer puanla ayrıldı.

90 dakikalık bu zorlu mücadelede ev sahibi ekibin gollerini 26. dakikada Gradel ve 45+1. dakikada Fajr attı. Deplamsan takımın ise gollerini 17. dakikada Rodallega ve 90+3. dakikada Mesanovic kaydetti. Mücadeleyi maçın başlarında 1-0 önde götüren Denizlispor, son dakikalarda 2-2 beraberliği yakalayarak bir puanı hanesine yazdırdı.

Denizlispor Sivasspor'dan son dakikada 1 puan aldı!

İLK YARIDA 1-0'DAN 2-1

Heyecanlı 90 dakikada karşılaşmanın açılış golünü 17. dakikada Denizlisporlu Rodallega attı. Hemen ardından ev sahibi ekip 20. dakikada durumu Yatabare ile beraberliğe getirdi fakat VAR incelemesi ardından atılan gol iptal oldu. Bol gollü düelloda deplasman takımı Denizlispor, üstünlüğünü 26. dakikaya kadar koruyabildi. Maçın 26. dakikasında Sivasspor Max Gradel'in penaltı vuruşundan kaydettiği gol ile 1-1 beraberliği yakaladı.

İlk yarının sona ermesine az bir süre kala ev sahibi ekip 45+1. dakikada Fajr ile golü buldu ve 1-0 geride başladığı ilk yarıda soyunma odasına 2-1 önde girmeyi başardı. Fakat 90+3'te Denizlisporlu Mesanovic'in golü durumu 2-2 beraberliğe getirdi ve karşılaşmadan her iki taraf da birer puan aldı.

Denizlispor Sivasspor'dan son dakikada 1 puan aldı! ile ilgili etiketler Süper Lig Sivasspor Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.