Denizlispor nefes aldı: 2-0

Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Denizlispor, sahasında konuk ettiği BtcTurk Yeni Malatyaspor'u Mustafa Yumlu ve Modou Barrow'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Yeşil-siyahlı ekip bu sonuçla 8 maçın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Ev sahibi takım maçın 34. dakikasında Mustafa Yumlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelede ilk yarının uzatma anlarında Yeni Malatyasporlu Teenage Hadebe gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Denizlispor nefes aldı: 2-0

İkinci yarıda da etkinliğini sürdüren Denizlispor, 75'te Barrow'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşma ev sahibi Denizlispor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Denizlispor, 8 maç aradan sonra aldığı galibiyetle puanını 27'ye yükseltirken, konuk takım Yeni Malatyaspor ise 24 puanda kaldı. Malatya temsilcisi 7 maçlık galip gelememe serisini 8 maça çıkardı.

 

Denizlispor nefes aldı: 2-0 ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Denizlispor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.