Denizlispor-Medipol Başakşehir maçında gol yok

Süper Lig'in 31. haftasında Denizlispor'a konuk olan Medipol Başakşehir, yüzde 67 topla oynama üstünlüğü kurduğu ve 16 şut çektiği maçta gol atamadı! Sahadan 1'er puanla ayrılan iki takım da milli araya endişeli giriyor.

Denizlispor ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 31. haftasında 0-0 berabere kaldı. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan ve Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönettiği mücadeleden gol sesi çıkmadı.

Kümede kalma savaşı veren Denizlispor evinde oynadığı son 2 maçı kazanmış, son 5 iç saha maçında yenilmeden 13 puan toplamıştı. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Yeşil-Siyahlı ekip 24 puanla son sırada girdiği haftada puanı 25 puana çıkardı ama yerinden kıpırdamadı.

Mustafa Yumlu, Kubilay Aktaş ve Özer Özdemir'in kart cezası; Recep Niyaz'ın da sakatlığı nedeniyle forma giyemediği mücadelede 1 puana razı olan Horozlar, milli aradan sonra 32. haftada Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Denizlispor-Medipol Başakşehir maçında gol yok

Son şampiyon Medipol Başakşehir ise Aykut Kocaman yönetiminde bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Beşiktaş'a üst üste 2 maç kaybeden ve Denizli'ye 29 puanla düşme hattında gelen Turuncu-Lacivertliler, Kocaman'la 9 maçta 1 galibiyette kaldı.

Ligin en pahalı kadrolarından birine sahip olan Başakşehir, 16 şut çektiği Denizli deplasmanında gol bulamadı. İstanbul ekibi milli aradan sonra Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Denizlispor-Medipol Başakşehir maçında gol yok ile ilgili etiketler Denizlispor Aykut Kocaman Medipol Başakşehir Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.