Kayserispor'dan Denizlispor deplasmanında altın değerinde 3 puan

Kayserispor'un 3 puan hasreti Denizli'de son buldu. Süper Lig'de 11 maçtır galibiyete hasret kalan Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor'u deplasmanda 0-1 mağlup etti. Kayseri ekibine 3 puanı getiren golü Pedro Henrique kaydetti.

Süper Lig'İn 17. haftasında Denizlispor'a konuk olan Kayserispor, 11 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Sarı-Kırmızılılar, "10 numara"sı Pedro Henrique'nin golüyle 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bayram Bektaş'tan sonra Samet Aybaba'yla da yolları ayıran Kayseri ekibi, puanını 13'e yükseltti. Son olarak 4. haftadaki Ankaragücü deplasmanından galip gelen Sarı-Kırmızılılar, yeni teknik direktörü Dan Petrescu'yla ilk maçında hafta sonu evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Yalçın Koşukavak yönetiminde 2'de 2 yaptıktan sonra evinde Ankaragücü'ne kaybeden, geçen hafta da Erzurum deplasmanında 2 puan kaybeden Denizlispor ise 7 eksikle çıktığı maçta üst üste 2. iç saha yenilgisini alarak 13 puanda kaldı. Yeşil-Siyahlılar hafta sonu Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Kayserispor'dan Denizlispor deplasmanında altın değerinde 3 puan ile ilgili etiketler Kayserispor Denizlispor Pedro Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.