Denizlispor evinde Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kaldı

Kümede kalma savaşı veren Denizlispor, geçen hafta Beşiktaş'ı deviren Kasımpaşa'yı ağırladı. İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi son dakikalarına önde girdiği maçta penaltıdan yediği golle 1 puana razı oldu. Son sıradaki Ege temsilcisi ise 2 puan daha kaybetti.

Süper Lig'in 33. haftasında Denizlispor ile Kasımpaşa, Denizli Atatürk Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Tarihinde Paşa'yı 10 maçta da yenemeyen Yeşil-Siyahlılar, kümede kalma savaşı verdiği süreçte 1 puanı 87'de gelen penaltı golüyle kurtardı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Kasımpaşa'yı öne geçiren gol 49'da Macar orta saha Kevin Varga'dan geldi. Hafta sonu Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi, yeni teknik direktörü Şenol Can yönetiminde 2'de 2 yapmak üzereydi ki yaptırılan acemi bir penaltı, partiyi mahvetti.

VAR'ın uyarısıyla monitöre giden maçın hakemi Sarper Barış Saka, ceza sahasında yaşanan pozisyonda penaltı dedi. Topun başına geçen Hugo Rodallega beraberliği getirdi. 35 yaşındaki Kolombaiyalı santrfor Süper Lig'de 30 maçta 11 gole ulaştı.

Denizlispor evinde Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kaldı

Puanını 36'ya yükselten ve alt sıralarla arayı biraz daha açan Kasımpaşa, 34. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Ligin son sırasındaki Denizlispor ise bu beraberlikle 26 puanda kaldı. Hakan Kutlu göreve geldikten sonra içerde 8 puan toplayan Yeşil-Siyahlılar'ın 3 puan hasreti 4 maça çıktı. Horozlar hafta sonu düşüşteki Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

Denizlispor evinde Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Denizlispor Kasımpaşa Hugo Rodallega Hakan Kutlu Şenol Can Kevin Varga
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.