Denizlispor'da sular durulmuyor

Haftalardır düşme potasında yer alıp suların durulmadığı Denizlispor'da maaşların gecikmesi nedeniyle önce bazı futbolcular kazan kaldırmıştı. Yeşil-siyahlılar bugün de Başkan Yardımcısı Taner Atilla görevinden istifa etmesiyle sarsıldı.

Beş futbolcusunun (Mathieu Dossevi, Fabiano Leismann, Tiago Lopes, Neven Subotic ve Costel Pantilimon) alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ettiği Denizlispor'da bir şok daha... Ege temsilcisinde Başkan Yardımcısı Taner Atilla görevinden istifa etti.

Atilla, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Denizlispor yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Denizlispor'umuza ve Denizlispor Yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.


Mali Müşavir Taner Atilla, uzun süre başkan yardımcısı olarak görev yaptığı Denizlispor'da 11 Kasım 2019'da istifa etmiş, Başkan Ali Çetin'in 10 Eylül 2020'de güven tazelediği kongrede yeniden yönetime girmişti. 

YALÇIN KOŞUKAVAK'LA YENİ DÖNEM

Sezona Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde başlayan ancak üst üste gelen kötü sonuçların ardından hoca değiştiren Yeşil-Siyahlılar, 12. haftada Yalçın Koşukavak'ı göreve getirmişti. İlk 11 haftada 6 puan toplayabilen Denizlispor, Koşukavak döneminin ilk 2 maçını kazanarak, alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir işe imza atmıştı. 

Ancak, Denizlispor'daki bahar havası uzun sürmedi. Önce iç sahada alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir başka takım Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olundu. Deplasmandaki Sivas maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılıp, Koşukavak döneminin ilk 4 maçında 7 puan alınması, taraftarı umutlandırmıştı. Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'a karşı alınan 1-0'lık iç saha yenilgisi, takımdaki havayı bir anda tersine döndürdü.

RECEP NİYAZ İSYAN ETTİ

Denizlipor'un Denizli doğumlu futbolcusu Recep Niyaz, Kayserispor maçının ardından şehrin ileri gelenlerine seslenerek, "Bu takıma sahip çıkın" çağrısında bulunmuştu. Geçen sezon geri döndüğü Süper Lig'de güçlükle kümede kalan Horozlar, bu sene de aynı sorunları yaşamak istemiyor. Ancak, Recep Niyaz'ın isyanında "Çok samimi söylüyorum, bazı problemler çözülmezse her şey için çok geç olacak. 10 yıl sonra Süper Lig'e çıkıldıysa insanlar bunun değerini bilsin" sözleri çok şeyi ortaya koyuyordu. 

HUGO RODALLEGA ENDİŞESİ

5 yabancı futbolcunun paralarını alamaması nedenilye kulübü FIFA'ya şikayet etmesinin ardından gözler takımın yıldız golcüsü Hugo Rodallega'ya çevrildi. 35 yaşındaki Kolombiyalı santrforun şimdilik mahkeme yoluna gitmeyeceği, ancak gelişmeleri kaygıyla takip ettiği öğrenildi. Bu sezon 16 lig maçında 7 gol atan Rodallega'nın daha iyi bir teklif gelmesi halinde devre arası takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Kulübe yakın kaynaklar, yönetimin, sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan golcünün Çin ve Arap yarımadasından gelen teklifleri değerlendirebileceği endişe taşıdığını aktardı.

Yeşil-Siyahlı kip Süper Lig'in 18. haftasında 10 Ocak Pazar günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Takımda, sakatlığı süren tecrübeli stoper Mustafa Yumlu dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 16'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

Denizlispor'da sular durulmuyor ile ilgili etiketler Denizlispor Recep Niyaz Hugo Rodallega Yalçın Koşukavak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.