Denizlispor ile Çaykur Rizespor "1-1"lerini üzmedi!

Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, Denizlispor'u konuk etti. İki takımın da 3 puan için savaştığı bu karşılaşmada taraflar birer gol bularak puanları paylaştı.

Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. 90 dakikalık bu heyecanlı karşılaşmada Denizlispor küme hattından kurtulmak için şans aradı. İlk yarının başlarında bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Denizlispor, ikinci yarının son dakikalarında yediği gol ile küme hattından çıkma şansını kaçırdı.

Çaykur Rizespor'un Denizlispor'u ağırladığı heyecanlı karşılaşmada gol erken geldi. Konuk ekip İlk yarının 9. dakikasında Rodallega ile üstünlük golünü buldu. Çaykur Rizespor, 1. devre bitmeden beraberlik için çabalasa da ilk 45 dakika Denizlispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda skorunu son dakikalara kadar koruyan Denizlispor 90+3. dakikada Kemal Rüzgar'ın Çaykur Rizespor adına attığı gol ile 1-1 beraberliğe razı oldu.

Denizlispor ile Çaykur Rizespor "1-1"lerini üzmedi!

18. HAFTADA İKİ KÜME TAKIMI ŞANS ARADI

Süper Lig'in 18. haftasında Ankaragücü Başakşehir ile Denizlispor ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Küme düşme hattında olan iki takım da kendilerini üst sıralara çekmek için karşılaşmaya başladı. Başakşehir'e 2-1 yenilen Ankaragücü bu planı gelecek haftalara bıraktı. Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda maçın neredeyse 90 dakikasını 1-0 üstünlük ile götüren Denizlispor, 90+3'te yediği gol ile Ankaragücü gibi şansını gelecek haftalara bırakmak zorunda kaldı.

Denizlispor ile Çaykur Rizespor "1-1"lerini üzmedi! ile ilgili etiketler Süper Lig Denizlispor Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.