Mustafa Yumlu: Bazen puan tablosuna bakacak yüzümüz olmuyor

Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Denizlispor, bu sezonki 3. yeni teknik direktörü Hakan Kutlu'yla ilk maçını kazanmış oldu. Takımın tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu, "Bazen puan tablosuna bakacak yüzümüz olmuyor. Ben şahsen bakamıyorum. Çünkü moralim bozuluyor. Denizlispor bu ligde kalacak" dedi.

Süper Lig'İn 22. haftasında Göztepe'yi ağırlayan son sıradaki Denizlispor, zorlu 90 dakikadan 2-1 galip ayrıldı. Yeşil-Siyahlılar'a 3 puanı getiren golleri Recep Niyaz (41) ve Mesanovic (79) kaydetti. Konuk ekibin tek golü 69'da Mihojevic'ten geldi.

7 haftadır maç kazanamayan Denizlispor, yeni hocası Hakan Kutlu yönetiminde çıktığı ilk maçı kazanmayı başardı. Ege temsilcisi, Kutlu'dan önceki hocası Yalçın Koşukavak'la da ilk 2 maçını kazanmıştı. Horozlar bu kritik galibiyetle puanını 17'ye yükseltti. Yeni hocası Ünal Karaman yönetiminde 2'de 0 yapan Göztepe ise 25 puanda kaldı.

Mustafa Yumlu: Bazen puan tablosuna bakacak yüzümüz olmuyor

ŞANSIMIZ DA YANIMIZDAYDI

Denizlispor'un tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu, ligde kalacaklarını söyledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki futbolcu, “Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Yukarıdaki takımları yakalamak için önemli bir karşılaşmaydı. İç sahada kazanamıyorduk. Arkadaşlarımı tebrik ederim. Hepsinin ayağına sağlık. Büyük bir mücadele ve karakter ortaya koyduk. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Bizim için inanılmaz derecede zor bir maç oldu. Belki çok pozisyona giremedik, çok baskı kuramadık ama önemli olan 3 puan almaktı. Rakibimize önemli pozisyon vermedik. Duran toptan basit bir gol yedik. Bugün şansımız da yanımızdaydı. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Takım olarak ligde kalmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını vurgulayan Yumlu, “Bazen puan tablosuna bakacak yüzümüz olmuyor. Taraftarımız beklenti içinde. Ben şahsen puan tablosuna bakamıyorum. Çünkü moralim bozuluyor. Biz takım olarak gereken mücadeleyi vereceğiz. Denizlispor bu ligde kalacak. Sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi.

HAKAN KUTLU'NUN ACI GÜNÜ

Denizlispor'un başına getirilen teknik direktör Hakan Kutlu, maç öncesi acı haberle sarsıldı. Kutlu'nun babası Necip Kutlu (89) yaşamını yitirdi. Necip Kutlu’nun yarın öğle namazına müteakip Ankara’da Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi. 

Mustafa Yumlu: Bazen puan tablosuna bakacak yüzümüz olmuyor ile ilgili etiketler Denizlispor Göztepe Hakan Kutlu mustafa yumlu Recep Niyaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.