Gençlerbirliği'ni tek golle deviren Denizlispor hayata döndü

Kümede kalma savaşı veren ve 3 teknik direktör değiştiren iki takımın mücadelesinde Denizlispor evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti. Yeşil-Siyahlılar'a altın değerinde 3 puanı getiren golü Boşnak forvet Muris Mesanovic kaydetti...

Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Denizlispor 3 puanı tek golle aldı ve son sıradan kurtuldu. Yeşil-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 19. dakikada Hugo Rodallega'nın pasıyla Boşnak forvet Muris Mesanovic attı.

Haftalardır ligin dibinde bulunan ve küme düşme adayları arasında ilk sırada gösterilen Ege temsilcisi, bu sezon 3. teknik direktörü olan Hakan Kutlu'yla çıktığı ilk maçta Göztepe'yi 2-1 mağlup etmişti. Horozlar, ardından çıktığı 3 maçta 1 puan toplayınca umutlar sönmeye başladı ancak Gençlerbirliği galibiyeti Denizlispor'u hayata döndürdü.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 2 takımın 6 puanlık maçında 3 puanı hanesine yazdıran Yeşil-Siyahlılar puanını 21'e yükselterek Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nü altına altı. 19 puanda kalan başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi 8 maçtır kazanamıyor. Bu süreçte yalnızca 1 puan toplayabilen Gençler, yeni hocası Mehmet Altıparmak'la henüz galibiyet göremedi.

Gençlerbirliği'ni tek golle deviren Denizlispor hayata döndü

Kümede kalma savaşında büyük moral kazanan Denizlispor 27. haftada şampiyonluk mücadelesi verenn Beşiktaş deplasmanına gidiyor. Gençlerbirliği ise düşüşteki bir başka takım olan Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Gençlerbirliği'ni tek golle deviren Denizlispor hayata döndü ile ilgili etiketler Denizlispor Gençlerbirliği Hugo Rodallega Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.