Kenan Özer Gaziantep FK'yı Denizli'de galibiyete taşıdı

Milli araya 3-1'lik Beşiktaş galibiyetiyle giren Gaziantep FK, 9. haftada Denizlispor deplasmanında 0-1 kazandı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü Kenan Özer kaydetti. Denizlispor'da kötü gidişat sürüyor, teknik direktör Prosinecki'nin istifası bekleniyor.

Süper Lig'in 9. haftasında Denizlsipor'a konuk olan Gaziantep FK, 3 puanı tek golle aldı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 25. dakikada Muhammet Demir'in asistiyle Kenan Özer attı. Tecrübeli golcü milli ara öncesi alınan 3-1'lik Beşiktaş galibiyetinde de takımının 3. golünü atmıştı.

Güneydoğu ekibi bu sonuçla üst üste 2. galibiyetini alırken yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Süper Lig'e 3-1'lik Galatasaray yenilgisiyle başlayan Marius Şumudica'nın öğrencileri bir daha yenilgi yüzü görmedi ve 14 puana yükseldi.

Kenan Özer Gaziantep FK'yı Denizli'de galibiyete taşıdı

Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminide bir türlü istediği sonuçları alamayan Denizlispor'da kötü gidişat sürüyor. Yeşil-Siyahlılar üst üste 3. yenilgisini alarak 5 puanda kaldı. Hafta içi Prosinecki'ye destek açıklaması yapan başkan Ali Çetin'in bu maçtan sonraki tavrı merak ediliyor. Horozlar evinde Trabzonspor, Konyaspor ve Beşiktaş'tan sonra Gaziantep FK'ya da mağlup oldu. Prosinecki'nin takımı bu 4 maçın 3'ünde gol atamadı.

Ege temsilcisi 10. haftada Medipol Başakşehir'e konuk olurken, Gaziantep FK ise Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

 

Kenan Özer Gaziantep FK'yı Denizli'de galibiyete taşıdı ile ilgili etiketler Denizlispor Gaziantep FK Kenan Özer Robert Prosinecki Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.