Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!

Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Denizlispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, deplasmanda rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 8. hafta maçında Denizlispor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. 

Fenerbahçe, mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerini 39. dakikada Tolga ve 62. dakikada Muriqi kaydederken; ev sahibi ekibin tek golü 73. dakikada Oscar'dan geldi.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 14'e yükseltti ve haftayı 3. sırada kapattı. Yukatel Denizlispor 8 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak.

Maçın önemli anları...

CANLI ANLATIM: DENİZLİSPOR 1 - 2 FENERBAHÇE

73' GOOL! Paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Aissati'nin ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Estupinan, kaleci Altay'ın zamanlama hatasını iyi değerlendirerek kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

62' GOOL! Emre Belözoğlu ön alanda yaptığı baskıyla topu Sackey'den söktü ve sağ taraftan ceza sahasına girdi. Tecrübeli futbolcunun sağ ayağıyla içeri çevirdiği topa Vedat Muriqi dokundu ve skoru 2-0'a getirdi.

59' Sol kanattan topla ilerleyen ve ceza sahasına giren Garry Rodrigues önünü boşalttıktan sonra kaleyi düşündü fakat vuruşunda top yandan dışarı gitti.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

39' GOOL! Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Isla'nın ortasında Muriqi kafayı vurdu. Üst direkten dönen top Tolga'nın önünde kaldı ve onun vuruşunda top ağlarla buluştu.

3' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe hücumunda ceza sahasının hemen dışına açılan topa Emre Belözoğlu etkili bir vuruş yaptı ama kaleci sağına iyi uzanarak topu kornere çeldi.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER:

Yukatel Denizlispor: Adam, Lopes, Sapunaru, Mustafa, Bergdich, Sackey, Murawski, Aissati, Sacko, Barrow, Oscar

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Rodrigues, Emre, Ozan, Muriqi

 

Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.