Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Denizli'de 8 maça çıktı

Kümede kalma savaşı veren Denizlispor, son 20 dakikasına 1-0 önde girdiği maçta Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibinin 8 maçtır bileği bükülmüyor. Kırmızı-Beyazlılar'ın 19 yaşındaki forveti Gökdeniz Bayrakdar yine takımına puan kazandıran isim oldu.

Süper Lig'in 24. haftasında Denizlispor ile Antalyaspor, Denizli Atatürk Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Siyahlılar ilk yarıyı Hugo Rodallega'nın 14'te attığı golle 1-0 önde tamamladı. Akdeniz ekibine beraberliği getiren golü 73'te Gökdeniz Bayrakdar attı.

21 takımlı Süper Lig'in son sırasında bulunan Denizlispor, bu beraberlikle puanını 18 yaptı. Ege temsilcisinin Kolombiyalı golcüsü Rodallega, 22 maçta 9 gole ulaştı. Kümede kalma savaşı veren Horozlar, 25. haftada Konyaspor'la deplasmanda karşılacak.

Ersun Yanal yönetiminde iyi bir hava yakalayan Antalyaspor yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Geçen hafta evinde Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, 8 maçlık süreçte 14 puan toplayarak 31 puana yükseldi. Akdeniz ekibinin genç forveti Gökdeniz Bayrakdar, bu hafta da takımına puan kazandıran isim oldu. Antalyaspor'un 25. haftadaki rakibi Yeni Malatyaspor olacak.

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Denizli'de 8 maça çıktı

ERSUN YANAL: RAKİP ÇOK İYİ SAVUNMA YAPTI

Maçın basın toplantısında konuşan ve golü yedikten sonra atak yapsalar da çok üretken olamadıklarını aktaran Ersun Yanal, "Rakip çok iyi savunma yaptı ve iyi bir duruş sergiledi. Bize ciddi bir şekilde direnç gösterdiler. Oyunun yüzdesi bizde olsa da hiçbir anlam ifade etmedi. Bulduğumuz gol planlı bir gol olmasa da yediğimiz golün telafisi açısından bizi sevindirdi. Oyuncularım maç kaybetmeme arzusunu 8. haftaya çıkarttılar. Böyle disiplinli şekilde devam edeceğiz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise şöyle konuştu:

"Girdiğimiz net 2-3 gol pozisyonu vardı. Göztepe ve Trabzonspor maçlarında olumlu sinyaller vermiştik. Bu maçta da bunu devam ettirdik. Eğer skoru alabilseydik, yukarıyı yakalayıp çok daha moralli olacaktık. Oynanan oyun ve futbolcuların iştahı tatmin edici. Burada kaybettiğimiz puanları, deplasmanda Konyaspor karşısında almak istiyoruz. Üzgünüz. 3 puan alabileceğimiz bir maçta şanssız bir golle berabere ayrılmak zorunda kaldık. Oyuncularımız bu inancı sürdürdüğü sürece biz bu ligde tutunacağımıza inanıyorum."

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi Denizli'de 8 maça çıktı ile ilgili etiketler Denizlispor Antalyaspor Ersun Yanal Hakan Kutlu Hugo Rodallega Gökdeniz Bayrakdar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.