Denizli'nin Tavas ilçesinde orman yangını başladı!

Denizli’ni Buldan ilçesinde dün çıkan ve halen zaman zaman parlamaların yaşandığı orman yangınının ardından Tavas ilçesinin Kızılcabölük ile Pınarlık arasında kalan ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Vatandaşlar da destek veriyor.

Dün, Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan ve söndürülen yangının ardından bugün de saat 16.30 civarı Denizli’nin Tavas İlçesi’nin Kızılcabölük Mahallesi ile Pınarlık arasındaki ormanlık bölgede yangın çıktığı öğrenildi.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi.

Ekipler yangına müdahaleye başlarken, bölgede yaşayan vatandaşların da ekiplere destek verdiği öğrenildi.

Denizli'nin Tavas ilçesinde orman yangını başladı! ile ilgili etiketler Denizli Tavas Yangın Orman kızılcabölük pınarlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.