Denizlili kadın tartıştığı sevgilisini bıçakladı

Pamukkale ilçesinde birlikte yaşayan sevgililer Tarık Parım ve Filiz T., gece alkol aldı. Alkolün etkisiyle tartışan ikiliden Filiz T., eline aldığı bıçakla sevgilisini bacağından ve kolundan yaraladı. Tarık Parım'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Denizli'de sevgilisi Tarık Parım ile alkol alan bir kadın, sevgilisine dehşet saçtı. 

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE TARTIŞMA ÇIKTI

Sevindik Mahallesi'ndeki evde Tarık Parım (41) ile birlikte yaşadığı F.T (40) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Denizlili kadın tartıştığı sevgilisini bıçakladı

BACAĞINDAN VE KOLUNDAN YARALANDI

Kavgaya dönüşen olayla F.T, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Tarık Parım'ı bacağından ve kolundan yaraladı, daha sonra ambulansa haber verdi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Servergazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. F.T, gözaltına alındı.

Denizlili kadın tartıştığı sevgilisini bıçakladı - Resim : 2

"ALKOL OLMASA ÇOK İYİ GEÇİNİYORLARDI"

Olayı duyduktan sonra oğlunun evine gelen baba Kamil Parım, "Telefonla haberi aldım. Oğlumu, birlikte yaşadığı sevgilisinin bıçakladığını öğrendim. Birlikte alkol almışlar. Alkolün tesiriyle kavga etmişler. Alkol olmasa çok iyi geçiniyorlardı. Oğlum sevgilisi tarafından bıçaklandığı için çok üzgünüm." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizlili kadın tartıştığı sevgilisini bıçakladı ile ilgili etiketler Denizli Saldırı alkol bıçak yoğun bakımda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.