Yasağı delip 3 kuralı ihlal eden zanlı, polise zor anlar yaşattı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dün gerçekleşen olayda, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağına uymayıp, cip ile gezmeye çıkan 25 yaşındaki zanlı, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 369 promil alkollü olduğu saptanan zanlının, daha önce de benzer durumlardan dolayı ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Dün saat 19.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymayanlara yönelik denetim gerçekleştiren polis ekipleri, Hüseyin Eren yönetimindeki 20 FJ 777 plakalı cipi durdurdu.

POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Polis ekipleri, istisna kapsamında bulunmayan Eren’in yapılan ölçümde aşırı derecede alkollü olduğu belirledi. Cipten indirilen ve ayakta durmakta zorluk çeken Eren, alkolün etkisiyle polislere zor anlar yaşattı.

AYNI SUÇTAN EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Eren, alkolmetreyi üflememek için dakikalarca polise direndi. Güçlükle yapılan ölçümde 369 promil alkollü çıkan Eren’in, alkollü araba kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu ve bu sebeple de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Yasağa rağmen dışarı çıkıp, yine ehliyetine el konulmasına rağmen hem de alkollü şekilde araç kullanarak üç kuralı da ihlal eden Eren, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Eren’e, yaptığı kural ihlallerinden dolayı ceza kesileceği öğrenildi.

(DHA)

Yasağı delip 3 kuralı ihlal eden zanlı, polise zor anlar yaşattı

Yasağı delip 3 kuralı ihlal eden zanlı, polise zor anlar yaşattı ile ilgili etiketler Denizli polis Merkezefendi alkol ehliyet Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.