Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı!

Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yüz binlerce lirayı bulan 787 adet kaçak tüfek ele geçirildi. İnternet üzerinden satışı yapılan tüfeklerin kargoda ise otomobil parçası olarak gösterildiği belirlendi.

Operasyon Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Sarayköy ilçesinde yapıldı.

İnternet üzerinden yasadışı silah ticareti yapıldığı yönünde istihbarat alan KOM ekipleri harekete geçerek Cumhuriyet Mahallesi Hacı İrfan Mersin Caddesi'ndeki bir iş yerine baskın düzenledi.

Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı!

Uzun süre yapılan takip sonucu şüphelinin A.Ö.'nün (30) deposu ve çalıştığı kargo firması tespit edilerek şüpheli sevkiyat öncesi suçüstü yakalandı.

Gerçekleştirilen operasyonda polis şüphelinin kaçma ihtimaline karşın drone ile de havadan izleme yaptı.

Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı! - Resim : 2

Baskında iş yerindeki kolileri tek tek açan polis ekipleri adeta bir cephanelik dolusu tüfekle karşılaştı. Operasyonda çeşitli şekillerde üretilmiş 787 adet izinsiz tüfek ele geçirildi. Operasyonda ayrıca A.Ö.,(30) isimli şahıs gözaltına alındı.

Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı! - Resim : 3

TÜFEKLER 400 TL'DEN BAŞLAYARAK ARTAN RAKAMLARDAN SATILIYOR

Baskın yapılan yerin tüfeklerin depolanması için kullanıldığı ve buraya gelen tüfeklerin internet üzerinden kargo yolu ile satıldığı öğrenildi. T

Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı! - Resim : 4

üfeklerin kargo yolu ile satıldığı, ödemelerin ise kapıda ödeme sistemi ile alındığı kaydedildi. Satışı yapılan kaçak tüfeklerin kargoda otomotiv parçası olarak beyan edildiği de ortaya çıktı.

Öte yandan, satışı yapılan tüfeklerin internet sitelerin üzerinden 400 TL'den başlayarak artan rakamlar üzerinden satıldığı öğrenildi.

Denizli'de orduyu donatacak silah yakalandı! ile ilgili etiketler Denizli polis tüfek silah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.