Denizli'de koronalı hasta düğünde yakalandı

Koronavirüs önlemlerinin normalleşmesinden sonra vaka sayısının artmasına neden olan düğünlerden çarpıcı haberler gelmeye devam ediyor. Bunun en son örneği Denizli'de yaşandı. Korona hastası bir kişi düğünde yakalandı.

Denizli'de korona olan bir kişinin düğüne katıldığı tespit edilmesi üzerine filyasyon çalışması başlatıldı. Kentte daha önce koronavirüse yakalanan iki gelin kendi düğünlerine katılamamıştı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Kovid-19 testinin pozitif çıkan bir kişiyi Muğla tarafından bir düğünde bulduklarını söyledi. Sağlık ekiplerinin düğünde filyasyon çalışması yaptığını belirterek, “Sizlere iyi uykular biz işteyiz. Kalın sağlıcakla” demesi dikkatlerden kaçmadı.

EL ELE HALAY ÇEKİP ZEYBEK OYNAYAMAK İSTİYORSAK...

Öztürk, “An itibari ile Kovid pozitif gelen bir kişiyi maalesef ki Muğla tarafında bir düğünde bulduk. Sağlık ekiplerimiz düğüne filyasyona gidiyor. Maske, mesafe, hijyen dedik. Kurallara uyulmazsa bu yasakları getirir dedik. Çok çalıştık. Hem hastalarımızı tedaviye hem de hastalık yayılmasın diye bilgilendirmeye çalıştık. Tekrar tekrar söylemek istiyorum, yeniden düğünlerimizi kutlayalım, el ele halay çekip zeybek oynayalım istiyorsak maske, mesafe, hijyen. Sizlere iyi uykular biz işteyiz. Kalın sağlıcakla” dedi. (İHA)

Denizli'de koronalı hasta düğünde yakalandı ile ilgili etiketler Düğün Denizli Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.