Denizli'de havai fişek krizi!

Super Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısının hemen başında stadın dışında atılan havai fişekler yüzünden saha içinde kriz yaşandı. İki teknik adam atılan havai fişeklere tepki gösterirken, Hakem Mete Kalkavan maçı durdurmak zorunda kaldı.

Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşan Y. Denizlispor-Beşiktaş maçının ilk dakikalarında havai fişek krizi yaşandı.

Maçın hemen öncesinde Atatürk Stadı'na yakın bir noktadan peş peşe atılan havai fişekler nedeniyle hakem Mete Kalkavan yetkililerden müdahalede bulunmalarını istedi. 

Denizli'de havai fişek krizi!

Maçın başlamasını rağmen ilk 4 dakika boyunca havai fişeklerin atılmaya devam etmesi üzerine her iki takımın teknik direktörünün de itirazı üzerine Kalkavan maçı durdurdu. 

Duruma her iki takımın teknik direktörü de tepki gösterdi.

Denizli'de havai fişek krizi! - Resim : 2

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Bu ne böyle, düğünde bile bu kadar havai fişek atılmaz" ifadesini kullanırken, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da dördüncü hakeme  "Bu nedir hocam böyle. Futbolculara seslenemiyoruz, sahayı duyamıyoruz" diye tepkisini gösterdi.

Havai fişek gösterisi bitinceye kadar maç dururken, kısa süre sonra seslerin kesilmesi üzerine karşılaşma yeniden başladı. 

Denizli'de havai fişek krizi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Denizlispor Havai Fişek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.