Babasına kızdı, yaptıklarıyla herkesi şoke etti!

Denizli'de babasıyla gerçekleştirdiği telefon konuşmasının ardından sinirlenen adam, evinin balkonunda yer alan yaklaşık 7 bin TL değerindeki kombiyi parçalayıp aşağı attı. Şahıs, ardından kombiye gaz akışı devam eden doğal gaz borusunun yanında sigara yaktı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1598/1. Sokak'ta meydana geldi.

BABASIYLA TARTIŞTI KOMBİYİ PARÇALADI

İddialara göre Ümit Uğur K. (27), henüz belirlenemeyen bir nedenle telefonda babası ile tartıştı. Öfkelenen şahıs, evinin balkonuna çıkıp çalışan kombiyi parçalamaya başladı. Şahıs, ardından parçaladığı kombiyi ve bardak, tabak gibi mutfak eşyalarını sokağa attı.

GAZ AKIŞI DEVAM EDERKEN SİGARA İÇTİ

Durumu gören çevredeki vatandaşlar polisi aradı. Bu sırada tekrar balkona çıkan Ümit Uğur K., parçaladığı kombiye gaz akışı devam eden doğal gaz borusunun yanında sigara yakarak içmeye başladı.

POLİS İKNA ETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri ise ilk iş olarak doğal gaz vanasını kapatıp, gaz akışını kesti. Kombiye su gelen borudan da suyun boşa aktığını fark eden ekipler, Ümit Uğur K.’yı suyu kesmesi konusunda ikna etti. Balkondan sağa sola tehditler savuran şahsı polis ekipleri uzun süre sakinleştirmek için uğraştı.

Polis ekiplerinin sonunda sakinleştirmeyi başardığı şahsın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

(İHA)

Babasına kızdı, yaptıklarıyla herkesi şoke etti!

Babasına kızdı, yaptıklarıyla herkesi şoke etti! ile ilgili etiketler Denizli doğal gaz sigara tartışma kombi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.