Av tüfeği ile katliam yaptı

Denizli'nin Çivril ilçesinde, Ahmet Çakar isimli şahıs cinnet geçirdi. Çakar, eşi ve 2 çocuğunu av tüfeğiyle öldürüp intihar etti.

Bugün, saat 10.30 sıralarında, Denizli Gürpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Çakar henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı, 31 yaşındaki eşi Özlem Çakar ile 5 ve 9 yaşındaki çocuklarını öldürdü. Ahmet Çakar ardından aynı av tüfeği ile kendi canına kıydı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORDU 

İddialara göre, geçtiğimiz aylarda inşaatta çalıştığı Fransa’dan sağlık sorunları dolayısı ile memleketine dönen Ahmet Çakar (37) geçtiğimiz ay fıtık ameliyatı oldu. Ardından yaklaşık 1,5 aydır ameliyattan dolayı evinde istirahat eden Çakar’ın çalışamadığından dolayı bunalıma girdiği ve psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Bu yüzden bir süredir aile üyeleri ile sorunlar yaşamaya başlayan Çakar, sabah saatlerinde ise eşi tartıştı.Ardından cinnet getiren Çakar, evdeki tüfek ile 31 yaşındaki eşi Özlem Çakar ile çocukları 5 yaşındaki Naki ve 9 yaşındaki Emir'i vurdu. Çakar sonrasında ise aynı tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti.

Av tüfeği ile katliam yaptı

CANSIZ BEDEDENLERİ BULUNDU 

Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri korkunç manzara ile karşılaşırken, anne ve çocukların cansız bedenleri yerde serili yatakların üzerinde bulundu. Evde inceleme yapıldığı sırada ise ailenin yakınları siniz krizleri geçirdi.  

Av tüfeği ile katliam yaptı - Resim : 2

 DHA

Av tüfeği ile katliam yaptı ile ilgili etiketler cinayet İntihar eşi çocuklar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.