Asılsız koronavirüs paylaşımına gözaltı

Denizli'de, sosyal medya hesabından koronavirüs salgınına ilişkin olarak asılsız paylaşım yaptığı belirlenen zanlı gözaltına alındı.

Denizli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada asılsız koronavirüs paylaşımları yaptığı belirlenen E.A.'nın polis ekiplerince gözaltına alındığı ve hakkında 'Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

''BU PAYLAŞIMLARA İTİBAR ETMEYİN''

Açıklamada, "Halkımız arasında endişe, korku ve paniğe yol açacak bu tür asılsız haber ve paylaşımlarla ilgili yasal işlemler devam edecektir.

Yazılı ve görsel medya, basın mensuplarımız ve halkımızın T.C. Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere, resmi makamlarımızın yapmış oldukları paylaşımları dikkate almaları, yetkili makamlar haricinde yapılan halkı yanlış yönlendirici nitelikteki açıklama, iddia ve paylaşımlara itibar etmemeleri hususu kamuoyuna önemle duyurulur" denildi.

Asılsız koronavirüs paylaşımına gözaltı

Asılsız koronavirüs paylaşımına gözaltı ile ilgili etiketler Denizli Koronavirüs Korona Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.