Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi?

Dün yaptığı bir cümlelik açıklama ile CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifası olay yarattı. Önce Muharrem İnce'nin partisine katılacağı konuşulan Sancar'ın, daha sonra bir 'ayıp' nedeni ile istifaya zorlandığı öne sürüldü. Sosyal medyada ise Sancar'ın eşcinsel ilişkilerinin savcılığa yansıması nedeniyle Kılıçdaroğlu tarafından istifasının istendiği iddia edildi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifanın ardından ilk paylaşım Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. İstifanın nedeninin ortaya çıkması durumunda "Yer yerinden oynayacak" ifadesini kullanan Gökçek, "CHP bu olayın alından kalkamaz, ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi" dedi.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi?

NEDİR BU 'AYIP'

Daha sonra ise CHP'yi çok iyi bilen gazetecilerden Yalçın Bayer "Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!" paylaşımında bulundu.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 2

İDDİALAR YENİLİR YUTULUR DEĞİL

 Bu paylaşımların ardından 'ayıp' diye nitelenen bu skandalın ne olduğu sosyal medyada merak konusu oldu. Avazturk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır ise yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Sancar'ın 'eşcinsel ilişkileri' üzerine Denizli'deki bir şantaj çetesinin tehditlerine dayanamayıp savcılığa gittiğini belirten Çakır, bu gelişme üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından istifasının istendiğini öne sürdü.

"EŞCİNSEL İLİŞKİLERİ PARTİ İÇİNDE YAYILDI"

Kılıçdaroğlu'nun, Sancar'ın eçcinsel ilişkilerinin parti içinde yayılmaya başlaması nedeniyle sabah saat 9 da aranarak istifaya zorlandığını iddia eden Çakır, "Ayrıntılar geldikçe midem bulanıyor... Bu nasıl bir sapkınlıktır, bu nasıl lut kavminin bile akıl edemeyeceği derecede sapkınlığa evrilmektir." dedi.

"Yahu Allah düşmanın da muhalefetin de AHLAKLISINI, EDEPLİSİNİ versin... Bu ne ya! Aylardır taciz tecavüzle midemiz kalkmıştı. Şimdikini yazmaya bile elimiz varmıyor... Yazık, kilit vurun o partinin kapısına kilit." ifadesini kullanan Çakır, Kılıçdaroğlu'nun bu ilişkileri bilmesine rağmen Sancar'ı aday yaptığını kaydetti.

"İstifasını istediğiniz vekilin LUT KAVMİNE RAHMET OKUTACAK SAPKIN ilişkiyi, partinizin de üst yönetiminden birinin kardeşi olan danışmanıyla yaşaması mı bardağı taşırdı?" sorusunu yönelten Çakır, "Zira sizin bu durumu aday yapmadan önce bildiğinizi Denizli'de herkes biliyor!" diye konuştu.

İşte çok konuşulan o paylaşımlar:

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 3

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 4

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 5

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 6

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? - Resim : 7

 

 

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa nedeni eşcinsel ilişki mi? ile ilgili etiketler CHP istifa Denizli eşcinsel milletvekili teoman sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.