Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kimdir? Denizli Büyükşehir Hangi Partinin?

2019 Yerel seçimleriyle birlikte Ege'nin incisi Denizli şehrinin belediyesi de belli olmuştu. MasterChef yeni bölüm dolayısıyla Denizli Belediyesinin hangi partiden olduğu merak edildi. İşte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve partisi...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dır. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti adayı olarak aldığı 321.932 oyla Denizli Büyükşehir Belediye başkanı olan Osman Zolan bu akşam MasterChef'in konuğu oldu.

DENİZLİ BÜYÜKŞHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN KİMDİR?

Osman Zolan, 10 Aralık 1964 Tavas doğumludur. 10 Mart 2011'de, dönemin Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin millletvekili adaylığına başvurmak için istifa etmesi üzerine[1], belediye başkanvekilliği görevine getirilen Osman Zolan, 16 Mart 2011'de Denizli Belediye Meclisi'nde yapılan seçimle Denizli Belediye Başkanlığı görevine getirildi.[2]

30 Mart 2014'teki yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterildi. Seçimler sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 2019 yerel seçimleri'nde AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı olarak tekrar Denizli Büyükşehir belediye başkanı seçildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kimdir? Denizli Büyükşehir Hangi Partinin? ile ilgili etiketler Osman Zolan Denizli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.