Denizi olmayan şehirde tekne mahsur kaldı

Diyarbakır’da tır üstünde bulunan bir tekne, alt geçitte mahsur kaldı. Denizi olmayan şehirde ilk defa tekne gören bazı vatandaşlar mahsur kalan tekneyi cep telefonlarıyla görüntüledi. Bölgede saatlerce mahsur kalan tır ve tekne, daha sonra uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Diyarbakır Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Seyrantepe alt geçidinde meydana geldi.

Denizi olmayan şehirde tekne mahsur kaldı

Tır dorsesi üzerinde Antalya’ya gönderilen tekne, şoförün yüksekliği ayarlayamaması sonucu köprüye sıkıştı. Bölgede saatlerce mahsur kalan tır ve tekne, uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Denizi olmayan şehirde tekne mahsur kaldı - Resim : 2

Trafik ekiplerince yolun bir süre kapatılmasının ardından tır, geri giderek alt geçitten çıkıp yoluna devam etti. Bu sırada çoğu ilk defa tekne gören vatandaşlar durumu cep telefonları ile kaydetti.

Denizi olmayan şehirde tekne mahsur kaldı ile ilgili etiketler Diyarbakır tekne Köprü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.